<body>

h/p.
Dear Diary,

Harini my sis dapat h/p dari mama.so,time beli aku ikut juga.memang cantik lah h/p tu.jenama nya bukan sony ke nokia ke apa,tapi jenama MBI.(malaysia punya)harga pun memang tak mahal.ada bluetooth,camera,and macam biasa .cuma 3G xde.weyh!kalah aku doe!aku pun tak ada arah kiblat or whatever.dengki juga lah dia dapat h/p baru tp..accept jelah sebab semalam birthday dia.aku pun tumpang happy jugak boleh bantai h/p dia.memang susah lah nak slowkan volume ke apa.sebab jenama ni kita xbiasa kan.yang ada dlm fam aku nokia and sony je.so td,my mama minta aku play2 dengan h/p tu.till now,aku tak dapat nak tukar bc dia macam mana lah itulah ini lah.td juga aku bantai guna internet h/p adik aku.memang lucky lah aku dapat bantai and dia pun xkisah.actually,aku n mama yang pilih h/p nya.alah...bentuknya sama macam blueberry.hahaha...#cmburunya!oklah bye2,sweety!muah!sayang kau!

before that,HAPPY BIRTHDAY,MY SISTER!aku sayang kau eventhough kau selalu fight dengan aku and kau musuh ketat aku dulu,sekarang tak lagi!kau lah pendengar setia aku!hak3

                                                                                                                                          sincerely,
                                                                                                                         nur aqilah najwa samlan



ABOUT.
nur aqilah najwa,15(2012),rawang,selangor.
don't worry about what other think.people are always negative,dont let it bother you


MINE.LOVE ONES.
Allah s.w.t,Nabi Muhammad S,A,W,samlan mohamed shariff <3 hanizah hashim. nur aqilah nazurah,nur aqilah syahirah,nur aqilah athirah,nur aqilah syafinaz,nur aqilah afrina,farah syafinaz naziruddin,alin amila mohd azri,nurul izzati,muhammad fitri azizi hairuddin,abdur rahman suhaimi, azrul latif,muhammad amirul hafiz norazizi.


memories.
◄ OlderNewer ►

Layout & Design : Amad Pariz Ashaidi