<body>

awak caring!auuwh!
Okey,semalam awak minta acap jaga saya kat semekar nanti.awak caring,saya tahu!awak sayangkan saya,saya tahu.terharu sangat when awak minta tolong acap jagakan saya kat sekolah nanti.thanks syg sbb awk mula percayakan acap.aku happy lah since dia percayakan acap and aku .dan kalau sebelum ni dia ragu-ragu bila aku lepak dengan acap kan?kali ni dah tak lagi.alhamdulillah,dia bagi aku peluang.eventhough aku dah pergi ke semekar nanti,fit tetap akan jadi pendengar setia aku and he's everything to me!he's mine!#over!ok aku tahu.im just kidding.chaw~nak gerak ke mCd!hahaha.goodbye,bloggieku,syg.

Labels:




ABOUT.
nur aqilah najwa,15(2012),rawang,selangor.
don't worry about what other think.people are always negative,dont let it bother you


MINE.LOVE ONES.
Allah s.w.t,Nabi Muhammad S,A,W,samlan mohamed shariff <3 hanizah hashim. nur aqilah nazurah,nur aqilah syahirah,nur aqilah athirah,nur aqilah syafinaz,nur aqilah afrina,farah syafinaz naziruddin,alin amila mohd azri,nurul izzati,muhammad fitri azizi hairuddin,abdur rahman suhaimi, azrul latif,muhammad amirul hafiz norazizi.


memories.
◄ OlderNewer ►

Layout & Design : Amad Pariz Ashaidi